‘EEN RECHTE RUG, EEN ZACHTE VOORKANT, EEN WILD HART’ 

Brene Brown

Loop je tegen zaken aan die maar niet veranderen?
Ben jij altijd degene die als eerste een vinger opsteekt als er iets gevraagd wordt?
Maak je een intensieve tijd door?
Gun jezelf tijd en ruimte om stil te staan en dieper te kijken zodat je kan ontwikkelen en groeien als mens.

Het maken van autonome keuzes, vrij leven los van wat anderen van je vinden of denken is niet altijd vanzelfsprekend. Loyaliteit, het willen voldoen aan verwachtingen van anderen kan ons hinderen om te leven vanuit ons hart. Het leven kent soms pittige tijden. In die tijden is het fijn om te delen en er niet alleen voor te staan.

PERSOONLIJKE COACHING

Met persoonlijke coaching loopt Sjenet met je mee op en kijkt ze met jou naar de situatie waarin in je zit. Afhankelijk van de situatie kijkt Sjenet mee naar patronen die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld en hoe die zijn ontstaan. Ze kijkt naar wat bij jou past en maakt gebruik van verschillende coachingsmodellen en verschillende typen oefeningen die zowel geest als lichaam aanspreken. Er is geen one size fits all. Ieder mens is uniek, heeft eigen gaven en kwaliteiten die door het leven wellicht zijn ondergesneeuwd maar die wachten om weer opgediept te worden. Zo kan je weer gaan sprankelen en het leven echt LEVEN!

Coaching helpt je om meer inzicht te krijgen in wat er speelt en hoe jij daarmee omgaat. Inzicht is een stap, daarmee lukt het echter nog niet altijd om dingen ook anders te gaan doen. Welke patronen liggen er onder je gedrag? In welke situaties laat je welk gedrag zien? Sjenet luistert goed naar wat er gezegd en naar wat er niet gezegd wordt.

‘Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn

George Eliot

SYSTEMISCHE COACHING

Een van de coachingsmodellen die Sjenet gebruikt is systemische coaching. Elk mens is deel van een systeem, om te beginnen van het familiesysteem. Ons familiesysteem heeft onbewust veel invloed op de manier waarop we in het leven staan en hoe we ons verhouden tot anderen.
Haar ervaring als opsteller gebruikt Sjenet om inzicht te krijgen in de plek binnen het familiesysteem en om bepaalde dynamieken en patronen bloot te leggen. Hierbij kijkt ze zonder oordeel en mag alles wat zich aandient, er zijn. Het onder ogen zien van de werkelijkheid, hoe diep verborgen ook, brengt heling en geeft ruimte.

AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Je bent een leider. Hoe maak je werkelijk verbinding met mensen? Hoe geef je leiding en blijf je tegelijkertijd trouw aan jezelf? Dat laatste is de kern waar het om draait. Authentieke leiders blijven dicht bij zichzelf en handelen conform wie ze zijn. Ze weten waar ze voor staan, welke waarden en overtuigingen er onder hun handelen liggen. Authentiek zijn houdt in dat je weet wie je bent. Anders loop je het risico dat je zelfbeeld wordt bepaald door de buitenwereld en je handelt conform de verwachtingen die men van je heeft. Dat kost veel energie en is een recept voor burn-out.

Ga met Sjenet op zoek naar de manier van leiderschap die bij jou past, waarbij je:

 • Je sterke punten en je beperkingen kent
 • Niet bang bent voor je eigen kwetsbaarheid
 • Weet wat jouw persoonlijke waarden zijn
 • Een integere en respectvolle relatie hebt met de ander

ACHTERGROND

Sjenet van Buro Van der Plas heeft verschillende coachingsopleidingen gevolgd oa bij het Instituut voor Systemisch Werk en het Hellinger Instituut. Naast het werken met de principes van Systemisch Werk maakt Sjenet gebruik van andere coachingsmodellen zoals Transactionele Analyse, Drama driehoek, DISC en Situationeel leidinggeven. Naast het gesprek wordt ook gewerkt met oefeningen die meer lichaamsgericht zijn. De integratie van verschillende modellen en oefeningen kan veel brengen en zorgt voor verdieping.

WERKWIJZE EN TARIEVEN

Buro Van der Plas werkt zowel met particulieren als met medewerkers die zich via hun werkgever aanmelden voor een coachingstraject.

 • Intake om de vraag helder te krijgen en te kijken of het klikt
 • Doel van de coaching bepalen
 • Tussenevaluatie na een aantal coachingssessies
 • Afsluitende coachingssessie waarin we terugkijken naar de ontwikkeling van de afgelopen periode en waar je nu staat

Afspraken vinden in overleg plaats. Wandelcoaching behoort eveneens tot de mogelijkheden.

TARIEVEN

 • Voor particulieren geldt een tarief van 90 euro per uur incl BTW
 • Voor ZZPers geldt een tarief van 90 euro per uur excl BTW
 • Voor coaching via de werkgever geldt een tarief van 110 euro per uur excl BTW
 • Executive Coaching 160 euro per uur excl BTW

Een kennismakingsgesprek duurt 1 uur
De volgende sessies duren 1,5 uur zodat we de tijd hebben om de diepte in te gaan.

Meer weten of kennismaken? Neem contact op

BEZOEKADRES

Fokkerstraat 22
2811 ER Reeuwijk

MEER INFORMATIE

info@burovanderplas.nl

VOLG ONS

© Buro Van der Plas 2023
Privacy Policy